Vito

Vito werd geruime tijd ‘gespot’, dwalend in de straten van Pizarra (Malaga). Met behulp van een vangkooi en na het opbouwen van een routine kon Vito veilig gesteld worden in het asiel.
Vito was bij aankomst vrij angstig en liet zich niet benaderen, niet door de verzorgers en noch minder door bezoekers. Intussen zijn we 6 maanden verder en ze doet het super. Vito is lief en nieuwsgierig naar mensen toe, is heel sociaal met andere honden, een wijze meid die nooit conflicten zal opzoeken.
Vele zaken zullen nieuw zijn voor Vito, zoals het autorijden, leven in een huis, lopen aan de lijn. Maar ze is slim genoeg en met de nodige liefde en aandacht kan ze ook die volgende stappen zetten.
Iemand moet haar wel de kans geven om te blenden in een normaal huiselijk leven en dat kan alleen met veel liefde en geduld.
We zoeken baasjes die haar overal bij betrekken, die haar veel liefde en vriendschap geven en een thuisje waar ze zelden vele uren achter elkaar alleen zou zitten. Indien er een tuin is dan dient deze goed omheind te zijn , geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.

Vito is gesterilliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Ze is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Vito is een Spaanse rescue, geboren 04/03/2022 (geschat). Ze testte negatief op Zuiderse parasieten. Ze kan reizen in november 2023.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Vito wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een bijdrage van 395 € gevraagd.

Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.
Donaties kunnen steeds via deze weg: www.hope4pets.be/help-ons/donaties/

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

https://youtu.be/hq2UHGeZZk8

https://youtu.be/ttY4UwfDmOs

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights