Gereserveerd: Pinto

Pinto ‘verscheen’ aan een hotel in de buurt van Cartama en een dame die daar werkte gaf hem meerdere dagen te eten en te drinken.
Pinto is de vriendelijkheid in hoogst eigen persoon. Wanneer Pinto de dame zag verschijnen ging hij alvast op zijn rug liggen om geaaid te worden. Toen zij hulp vroeg aan de mensen van het asiel was het ook een makkie om Pinto in de auto te doen springen en veilig te stellen.
Pinto vindt alles en iedereen lief, hij is supersociaal met (nieuwe) mensen, met andere honden en met katten. Het is een wolk van een ventje en een hondje dat zelfs voor een beginner een ideaal maatje zou kunnen zijn.
Hij is speels en heel dankbaar maar hij is ook rustig en kan eindeloos genieten van strelingen en het gevoel van geborgenheid.
We zoeken baasjes waar hij geborgenheid en liefde mag ervaren. Hi heeft een tuin nodig en deze dient deze goed omheind te zijn, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.

Een (t)huisje waar ze hem dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dienen te zitten, daar hopen we op.

Pinto komt gecastreerd, heeft een chip, Europees paspoort, is gevaccineerd en hij werd behandeld tegen teken en vlooien en ontwormd. Hij is geboren op 1/10/2022 (geschat) en kan reizen begin oktober 2023.

Videos:
youtu.be/MCQAoYQI5E8
youtu.be/uP5fpbobaj0
youtu.be/44h7PaAubqg

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Mannelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Kruising
  • Status:Gereserveerd

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights