Gereserveerd: Kiku

Kiku zoekt een thuisje!
Kiku werd aangeschaft door mensen die geen kaas gegeten hadden van het opvoeden van een pup en na enige tijd geen zin meer hadden in haar.
Ze werd afgestaan en vertoeft inmiddels in een opvanggezin in Spanje waar ze met haar aan de slag gegaan zijn. Kiku is intussen een superlieve meid maar met een eigen willetje. Ze laat zich wel makkelijk corrigeren en alles wat ze daarna wil zijn vele knuffels. Ze is heel intelligent en zal dus wel eens proberen haar eigen zin door te drijven maar op een grappige manier.
We zoeken baasjes die actief zijn en die ervaring hebben met honden omdat enige vorm van consequent zijn bij haar belangrijk is. Wanneer ze doorheeft dat ze het huishouden niet hoeft over te nemen heb je met haar een wolk van een meisje.
We zoeken actieve baasjes die Kiku de nodige beweging gunnen en we zoeken een omgeving waar ze in de tuin ook tussendoor haar poten kan strekken.
Kiku is supersociaal naar nieuwe mensen, ze vindt iedereen leuk. Ze is heel goed met andere honden en met katten.

We zoeken baasjes die haar overal bij betrekken, die haar veel liefde en vriendschap geven en een thuisje waar ze zelden vele uren achter elkaar alleen zou zitten. Indien er een tuin is dan dient deze goed omheind te zijn , geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.
Kiku is gesterilliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Ze is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Kiku is een Spaanse rescue, geboren in juli 2022. Ze kan reizen in juli 2023.
Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Kiku wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een bijdrage gevraagd.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Video https://youtu.be/t-fPyDGniPE

 

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Kruising Catalaanse Herder
  • Status:Gereserveerd

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights