Ter adoptie: Jane

Jane werd afgezet in het dodingsstation (Malaga) en daar wachtte haar een heel onzekere toekomst.
Dat was niet gerekend met het grote hart van één van onze opvangmama’s in Spanje, zij haalde Jane uit het station en nam haar bij haar thuis.
Nieuwe mensen zijn heel spannend voor Jane en dan vooral mannen. In het verleden zal ze een minder fraaie ervaring gehad hebben want voor Jane is de wereld groot.
Ze kan het supergoed vinden met andere honden en met katten. We zoeken dan ook baasjes die ervaring hebben met schuchtere honden en die een andere stabiele hond in huis hebben die het voorbeeld kan zijn voor Jane.
Mensen die geduld en tijd hebben en die Jane alle kansen willen geven. Intussen wordt er met haar gewerkt bij de opvangmama maar een forever home is wat we Jane toewensen en waar we naar op zoek gaan.
Indien er een tuin is dan dient deze goed omheind te zijn op minstens 1.80m hoogte , geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.

Jane is gesterilliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Ze is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Jane is een Spaanse rescue, geboren op 01/01/2022. Ze wordt voor afreis getest op Zuiderse parasieten.
Jane is een Spaanse podenco en kan reizen in augustus.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Jane wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een adoptiebijdrage van gevraagd die het transport en de medische kosten.

Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

https://youtu.be/-YG3l4yFDZA

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Onbekend met kinderen ( -10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights