Gereserveerd: Emy

Emy werd weggehaald bij een gestoorde ziel die er plezier in vond haar te terroriseren en te slaan. Toen Emy bij ons in het asiel kwam kon ze amper lopen en ze was doodsbang wanneer we haar op wandel wilden nemen.
Emy moet nog veel leren want als pup is er helemaal niets mee gedaan, ze kreeg alleen een ferme schop wanneer ze in de weg stond in de woning waar je twee muizen kon huizen. Ze kreeg een mep telkens wanneer ze zich bewoog en dat hebben we gemerkt toen ze net bij ons kwam.
Maar alles mag nu beter worden voor Emy. Emy is intussen van de pup die ze was toen we aankwam uitgegroeid tot een mooie lieve dame die al snel begreep dat mensen ook zorgzaam kunnen zijn. Emy is lief en actief, nobel en sociaal met mensen en andere honden. Ook met katten is het helemaal ok.
We zoeken voor haar baasjes die om haar geven, die haar leren dat het leven mooi kan zijn.
We zoeken adoptanten waar zij geborgenheid en liefde mag ervaren. Wanneer er een tuin is dan graag eentje dat goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.
Een (t)huisje waar ze haar dagelijks beweging kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op.

Emy komt gesteriliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Zij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Zij is geboren in maart 2022 en weegt +/- 25 kg en is 76cm groot. Op haar paspoort staat kruising Mastin maar haar lichaamsbouw en karakter geeft eerder een kruising aan met een dog.
Emy kan reizen in mei. Emy is negatief getest op zuiderse parasieten.
Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd van 365 € en een adoptiecontract opgemaakt.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
Bij interesse kan U de intake invullen: www.hope4pets.be/intake of info vragen op 0032 467 043 034.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Groot 21-50kg
  • Hondenras: Kruising Duitse Dog - Galgo
  • Status:Gereserveerd

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights