Symphony

Ter adoptie (kunnen ook apart geplaatst worden maar we mogen dromen…)
Symphony en Melody zijn 2 knappe zusjes van zo’n 5 jaar. In het begin waren ze erg bang, maar ondertussen zijn ze helemaal aangepast aan het leven in huis. Ze kunnen het prima vinden met soortgenootjes. Naar nieuwe mensen zijn ze nog een beetje voorzichtig, maar enorm aanhankelijk eenmaal ze je kennen. Ze vinden het heerlijk om geaaid te worden en te genieten van een uitgebreide massage. Mocht de zetel in hun nieuwe huis daarvoor te klein zijn, mogen de baasjes hiervoor ook op de grond gaan zitten.
Verder staat op hun verlanglijstje een goed omheinde tuin, want Symphony en Melody vinden het heerlijk om buiten te spelen en te zonnen. In een tuin zullen ze ook met veel enthousiasme de omgeving verdedigen tegen vogels, kleine knaagdieren en andere indringers.
De meiden zijn dol op elkaar, dus het zou dan ook een droom zijn, mochten ze kunnen samenblijven, al zijn we hier wel realistisch in en weten we dat dit moeilijk wordt. Zowel Symphony als Melody zijn prachtige honden met een heerlijk karakter.
We zoeken baasjes die hen overal bij betrekken, die hen veel liefde en vriendschap geven en een thuisje waar ze zelden vele uren achter elkaar alleen zouden zitten.
Ze hebben een tuin nodig die goed omheind is op minstens 1.80m , geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.

Beiden zijn gesterilliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Ze zijn gevaccineerd, hebben een chip en een Europees paspoort. De dames zijn Griekse rescues en zijn geboren in januari 2018 (geschat).

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Ze worden geplaatst met een adoptiecontract.

Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

 

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Volwassen
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Groot 21-50kg
  • Hondenras:Kruising
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Onbekend met kinderen ( -10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights