Sugus

Sugus is net als velen een vondeling. Hij kwam aangewaaid bij het huis van een dame waar hij kwam bedelen om eten, hij was graatmager en heel kwetsbaar. We weten niets van zijn verleden, Sugus had geen chip, geen verleden, geen naam. Intussen is Sugus 3 jaar geworden en heeft daarvan 1,5 jaar in het asiel doorgebracht.
Wat we wel weten van Sugus is dat hij een heerlijk ventje is. Hij verblijft nu in een gezin met meerdere andere honden en is super lief voor iedereen, nieuwe mensen, nieuwe honden, hij vindt alles en iedereen leuk. Een gemakkelijk hondje dat gewoon bij zijn mensen wil zijn en dat geniet van elke vorm van aandacht. Hij heeft zich direct aangepast aan het huiselijk leven en we kunnen niets verkeerd over hem zeggen. Wat hij wel nodig heeft, is voldoende beweging. Hij heeft het nodig om elke dag eens hard te kunnen rennen. Dat kan niet in vrijheid vanwege zijn jachtinstinct, vandaar dat we voor hem mensen met een tuin zoeken, die daar de ruimte voor biedt. Ook heeft hij daarnaast elke dag een flinke wandeling nodig, niet enkel kort een blokje om. In de natuur vindt hij dat het zaligste wat er is en kan het niet lang genoeg duren, in de wijk vindt hij er niet veel aan. Dus hopen we op actieve wandelaars die lange natuurwandelingen maken. Hij is een super aanhankelijke hond en hij kan een paar uurtjes alleen blijven, maar dit is geen hond om vele uren achter elkaar alleen te laten zitten, daar is hij veel te aanhankelijk voor.
We zoeken baasjes waar hij geborgenheid en liefde mag ervaren. De tuin dient goed omheind te zijn, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.
Een (t)huisje waar ze hem dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dienen te zitten, daar hopen we op.
In Spanje werd hij getest met katten en dat ging goed.
Sugus is gecastreerd, heeft een chip, Europees paspoort, hij werd behandeld tegen teken en vlooien en ontwormd. Bij de laatste bloedtesten testte hij negatief op alle Zuiderse ziektes. Sugus is compact, weegt ongeveer 13 kg en een schoft van 45 cm.
De adoptiebijdrage bedraagt 365 €. Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

 

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Mannelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights