Senna

Senna kwam iemand van onze vrijwilligers tegen op straat bij het uitlaten van zijn honden. Zij was heel sociaal naar de honden toe, vooral dan omdat ze loops was op dat moment. Hoe makkelijk is het dan om je hoofd weg te draaien en weg te stappen. Maar neen, de volgende dag was ze er weer en was er een plan om haar veilig te stellen en dit lukte met behulp van de roedel.
We vermoedden toen dat ze nooit eerder in een huis leefde maar na enkele dagen deed ze het heel goed. Ze trekt zich op aan het reutje van de familie en begint langzaam te ontdooien. Een harnasje aandoen en aanlijnen vindt ze nog spannend maar het gaat elke dag beter en beter. Ze is superlief en ontpopt tot een adopteerbaar meisje.
Ze leeft vandaag met verschillende honden samen en een kat en dat vindt ze allemaal prima. Met de auto gaan rijden vindt ze helemaal chill en ze geniet intussen van alle wandelingen en van terrasjes doen.

We zoeken adoptanten waar zij geborgenheid en liefde mag ervaren. Wanneer er een tuin is dan graag eentje dat goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.

Een (t)huisje waar ze haar dagelijks beweging kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op.

Senna is gesteriliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Zij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Zij is geboren in op 13/11/2022 (geschat). Senna heeft een schoft van 46 cm en weegt 13kg.

Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd van 395€ en een adoptiecontract opgemaakt.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
0032 467 043 034
www.hope4pets.be/intake
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.
Donaties kunnen steeds via deze weg: www.hope4pets.be/help-ons/donaties/

Help GRATIS Hope4Pets.be door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Klein 5-9 kg
  • Hondenras:Kruising Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Onbekend met kinderen ( -10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights