Chila

Chila werd, samen met haar pups en nog twee andere honden , Brenda en Felipe aangetroffen. Achtergelaten, geen van allen een chip of een naam, het gewone liedje. De honden waren zeer schuw naar mensen toe en alleen een vangkooi leidde tot het juiste resultaat. Chila en haar gezelschap werden veilig gesteld in het asiel.
Chila deelde in het asiel een kennel met Brenda en alhoewel beiden heel voorzichtig waren met nieuwe mensen, was Chila de dapperste van de twee. Zeker als er snoepjes aan te pas kwamen.
Sinds een weekje mocht Chila naar een opvanggezin. Bij deze timide meid zagen we toch heel veel wil om naar mensen toe te gaan. En ja hoor, eens in opvang maakte ze een enorme klik. Ze loopt mee met de aanwezige roedel, vindt wandelen heerlijk, autorijden is geen probleem. Ze vindt andere honden helemaal ok en draait intussen mee alsof ze niets anders kende. Fantastisch om dit te zien.
We zoeken baasjes die haar overal bij betrekken, die haar veel liefde en vriendschap geven en een thuisje waar ze zelden vele uren achter elkaar alleen zou zitten.
Als er een tuin is dan graag eentje dat goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan en niet te laag bovenaan.

Chila is gesteriliseerd, heeft een chip, een Europees paspoort en is gevaccineerd. Ze is een Spaanse podenco, geboren op 06/04/2020 (geschat). Ze weegt 15 kg en heeft een schoft van 42 cm.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek รฉn opvolging na de adoptie.
De adoptiebijdrage bedraagt 395โ‚ฌ.

Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.
Donaties kunnen steeds via deze weg: www.hope4pets.be/help-ons/donaties/

https://youtu.be/pQRTpqKyqpo

https://youtu.be/OzY0_h-HQiE

https://youtu.be/HpZ2e_EL4G8

Help GRATIS Hope4Pets.be door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Volwassen
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Kruising
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Onbekend met kinderen ( -10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights