Honden ter adoptie

Kijk en ontdek

Ontdek hier de honden die je bij ons kan adopteren. We hebben een heel divers aanbod en er is vast wel een hondje dat voor jou in het oog springt.

Omdat we een kleine organisatie zijn, kennen wij de honden persoonlijk en kunnen we veel informatie aanbieden. De basis info vind je terug door op de foto van een hondje te klikken. De honden ter adoptie zijn allemaal gesteriliseerd/gecastreerd (behalve puppies), gevaccineerd, gechipt, getest op Zuiderse ziekten en hebben een Europees paspoort.

Bij interesse kan u volgende intake invullen: https://www.hope4pets.be/intake

Onderaan deze pagina kan u de adoptieprocedure bekijken.

Help ons helpen

Soms zijn er honden die we nog niet ter adoptie kunnen zetten, omdat ze veel extra zorgen nodig hebben. Maar ook zij verdienen hun kans en u kan ons daarbij steunen. Hier vindt u de hondjes in de kijker.

Een adoptie wordt altijd vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst of intake die u hier kan invullen: https://www.hope4pets.be/intake

Extra informatie kan u steeds vragen op 0032 467 043 034.

Vervolgens zal u telefonisch gecontacteerd worden en wordt de intake met u overlopen. Hierbij bekijken we samen of de juiste hond bij het juiste baasje terecht komt.

Daarna volgt een huisbezoek om te kijken of de tuin/terras/woning geschikt en voldoende omheind is. Ook worden nog een aantal praktische punten overlopen zoals: veilig met de hond wandelen, info over Zuiderse ziektes en eventueel extra vragen van de adoptant.

Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd van 395 € en een adoptiecontract opgemaakt.

Natuurlijk is er na de adoptie nog opvolging en vinden we het fijn om af en toe te horen hoe het met de hond gaat in zijn nieuwe gouden mandje.

333
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights