Ter adoptie : Valeria


Vandaag doen we een speciale oproep voor Valeria….

We laten haar niet in de steek omdat ze een aandoening heeft. Zoals we als mens voor elkaar zorgen als we ziek zijn, kunnen wij het ook niet laten om voor hondjes te zorgen die speciale aandacht nodig hebben. We laten geen levend wezen achter, ieder dier heeft recht op een zorgeloos leventje. Het opvanggezin van Valeria keert op korte termijn terug naar hun thuisland en omdat we willen vermijden dat Valeria naar het asiel moet, doen we deze oproep.
Kortom, Valeria zoekt een thuisje en inderdaad ze heeft soms last van epilepsie-aanvallen. Een aandoening die door medicatie (Pexion) onder controle wordt gehouden maar haar er niet volledig van kan vrijwaren op dit moment.
Valeria in een notendop : een toppertje – sociaal naar honden en naar (nieuwe) mensen –ok met katten – ok met kinderen – ze geniet van strelingen en komt lekker tegen je aanleunen – auto rijden prima
We zoeken adoptanten waar zij geborgenheid en liefde mag ervaren. Wanneer er een tuin is dan graag eentje dat goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.

Een (t)huisje waar ze haar dagelijks beweging kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op. Baasjes die Valeria overal bij betrekken en meenemen. Valeria loopt netjes aan de lijn en vindt het heerlijk om te wandelen.

Valeria komt gesteriliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Zij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Ze weegt 7 kg. Zij is geboren in maart 2021 (schatting) en testte negatief op Zuiderse ziektes. Valeria kan reizen begin oktober.
Adoptiebijdrage : 325 €

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake
0467 043 034 voor meer info

 

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie. Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd.

Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

 

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

 • Geslacht:Vrouwelijk
 • Leeftijd:Jonge hond
 • Kan in de auto:Kan in de auto
 • Gewicht: Klein 5-9 kg
 • Hondenras:Kruising Podenco
 • Status:Beschikbaar voor adoptie
 • Verblijfplaats:Nog in buitenland

Omgang met andere dieren

 • Omgang met honden:Sociaal met honden
 • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

 • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
 • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven