Ter adoptie: Sugus

Sugus is net als velen een vondeling. Hij kwam aangewaaid bij het huis van een dame waar hij kwam bedelen om eten, hij was graatmager en heel kwetsbaar. We weten niets van zijn verleden, Sugus had geen chip, geen verleden, geen naam. Intussen is Sugus ruim 2,5 jaar en reeds 11 maanden in het asiel.
Video: youtu.be/gM2zmsnptAg
Wat we wel weten van Sugus is dat hij een heerlijk ventje is. Lief voor iedereen, nieuwe mensen, nieuwe honden, hij vindt alles en iedereen leuk. Een gemakkelijk hondje dat gewoon bij mensen wil zijn en dat geniet van elke vorm van aandacht. Sugus vindt het geweldig om te ravotten op het terrein van het asiel met de andere honden maar geniet ook ten volle van de strelingen van een vrijwilliger.
Sugus is wat wij een beginners-podenco zouden durven noemen.
Hij is sociaal, nobel, grappig, speels en een zaligheid om in je buurt te hebben.

We zoeken baasjes waar hij geborgenheid en liefde mag ervaren. Wanneer hij een tuin ter beschikking heeft dan dient deze goed omheind te zijn, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.

Een (t)huisje waar ze hem dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dienen te zitten, daar hopen we op. Kattentest kan op aanvraag.
Sugus is gecastreerd, heeft een chip, Europees paspoort, hij werd behandeld tegen teken en vlooien en ontwormd. Bij de laatste bloedtesten testte hij negatief op alle Zuiderse ziektes. Sugus is compact, weegt ongeveer 11 kg en een schoft van 45 cm.

De adoptiebijdrage bedraagt 365 €. Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake
0467 043 034 voor meer info.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Mannelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven