Ter adoptie: Marieke

Wij vragen jullie speciale aandacht voor Marieke. Kunnen jullie Marieke niet adopteren zouden jullie deze post dan willen delen? Uw deling zou ons zo maar eens tot de juiste adoptant kunnen brengen. Marieke is te bezoeken in Antwerpen.
Marieke werd ruim 3 jaar geleden van de straat geplukt in de buurt van Pizarra (Malaga) en verbleef tot voor kort al die tijd in het asiel. Drie lange stoffige, lawaaierige en eenzame jaren.
In februari wisten we dat mirakels bestonden, Marieke mocht na al die jaren het asiel verlaten en voor het eerst in haar leven wonen in een echt huis en beleven wat het was om een thuis te hebben. Een senior hondje dat toch nog een kans kreeg, we hadden met haar baasje een hele lieve witte raaf gevonden. Haar baasje liet vorige week nog een oogje opereren omdat de wimpers naar binnen groeiden en dit Marieke kon storen.
Haar geluk was echter van zeer korte duur. Amper een maand na haar adoptie dient haar vrouwtje (omwille van medische redenen van het baasje) Marieke te laten herplaatsen, ze kan niet meer zorgen voor haar maatje.
Marieke mag dan al behoren tot de seniorklasse maar onderschat haar niet. Ze vindt het heerlijk om te gaan wandelen en 1 of 2 uur per dag is voor haar ‘a walk in the park’.
Marieke straalt binnenhuis wel de heerlijke zen-energie uit, de rust in persoon maar als het jong geweld van de andere hondjes haar teveel wordt dan zal ze dat in een correcte hondentaal ook even laten weten.
Ze geniet enorm van het struinen door de tuin, van wandelingen en van aandacht van mensen.
Video: youtu.be/JxPBcBukbS4
Een (t)huisje waar ze haar dagelijkse wandelingen kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op. We zoeken baasjes waar zij opnieuw geborgenheid en liefde mag ervaren.

Marieke is gesteriliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien . Zij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Ze is van 10/09/2010 en weegt +/- 15 kg.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.

0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie. Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd van 180€.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

 

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Senior
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras: Kruising Sharpei
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven