Gereserveerd: Luna

Luna werd aan het asiel afgezet met de uitleg: ” we gaan verhuizen en er is geen plaats voor haar”… Voilà dat hebben we weer mooi opgelost en ze draaiden zich voldaan op hun hielen en keken niet meer achterom. Dit stopt dus nooit Hoe mensen hun huisdieren op deze manier kunnen behandelen, het gaat ons verstand te boven.
Luna is een wolk van een meisje, lief, sociaal, heel speels en vooral heel mooi.

Luna is een actieve hond die heel graag speelt met andere honden, die geniet van lange wandelingen en dus beweging nodig heeft. Kinderen en (nieuwe) mensen vindt ze helemaal ok.

Haar verzorgster in het asiel vertelt het volgende:
“Luna is een hele lieve zotte, vrolijke en vooral enthousiaste meid. Met alles is ze zo blij en wibbelt ze met heel haar lijf heen en weer dat het eruit ziet alsof ze zichzelf uit elkaar gaat schudden. Ze heeft duidelijk niet veel mogen doen in haar leven tot nu.. Wandelen doet ze enorm graag, en in haar enthousiasme is ze nog een beetje alle kanten uit, want waar moet en kan ik hier eerst zijn en ruiken? Ook dit heeft ze duidelijk nooit gedaan. Reden te meer om het haar elke dag te gunnen. Ze speelt enorm graag met een bal, rent er graag achter en kan dit een tijdje doen zonder enigszins zo gefocust te zijn dat ze lastig wordt daarbij. Ze is heel rustig binnen, vindt haar plekje en slaapt een hele nacht door. Ze is aanhankelijk en gaat duidelijk graag overal mee. Een slimme meid die nog een wereld te ontdekken heeft en die graag vanalles zou willen leren en doen samen met een baasje die ook graag en veel de natuur zou willen intrekken met haar. Ze is ten slotte een jachthond, maar veel jacht zit er niet in. Binnen knus en droog en warm liggen is meer haar stijl. Ze is super sociaal naar andere honden, groot en klein. Luna is een tof maatje dat je al heel snel niet meer zou kunnen missen. Wie geef haar deze kans?”

We zoeken adoptanten waar zij geborgenheid en liefde mag ervaren. Wanneer er een tuin is dan graag eentje dat goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.
Een (t)huisje waar ze haar dagelijks beweging kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op. Baasjes die Luna overal bij betrekken en meenemen.

Ze is 5 jaar oud, komt gesteriliseerd met chip en Europees paspoort. Luna is ontwormd en behandeld tegen tegen en vlooien. Luna is een Spaanse rescue en ze is reisklaar.

Adoptiebijdrage : 365 €

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
0032 467 043 034
www.hope4pets.be/intake

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Volwassen
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Medium 10-20 kg
  • Hondenras:Pointer
  • Status:Gereserveerd

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven