Ter adoptie: Lucy

Lucy werd vrijgekocht uit het dodingsstation en kon in opvang met optie tot adoptie. Alleen beslisten de kandidaten na een tijdje dat Lucy niet mocht blijven en ze kreeg een ticketje naar het asiel.
Lucy was al bang toen ze uit het dodingsstation gehaald hadden maar na de periode van de opvang was de situatie er niet beter op geworden.
Lucy in een notendop: goed met andere honden – goed met katten – bang van (nieuwe) mensen maar in de zin van bevriezen en zich laten aanraken eerder dan te vluchten – helemaal ok in de auto – onderdanig
We zoeken mensen met ervaring, met geduld en met een andere stabiele hond in huis. Mensen die Lucy een kans willen geven en met een groot hart voor rescue honden. Adoptanten die niets verwachten van haar en die alles op Lucy’s ritme laten gebeuren. Alles is nieuw voor Lucy, er dient nog een hele wereld voor haar open te gaan want tussen het dodingsstation, de opvang en het asiel heeft Lucy nog wat stappen te nemen.
Wandelen doet Lucy zeker maar ze vindt het best nog spannend. We zoeken voor haar dan ook een landelijke rustige omgeving waar ze geen stress van druk verkeer hoeft te ervaren.
We zoeken baasjes die haar overal bij betrekken, die haar veel liefde en vriendschap geven en een thuisje waar ze zelden vele uren achter elkaar alleen zou zitten.

Lucy heeft een tuin nodig die goed omheind is , geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.

Lucy is gesterilliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Ze is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Lucy is een Spaanse rescue, geboren in augustus 2022. Voor ze afreist wordt ze nog volledig getest op Zuiderse aandoeningen.Ze weegt +/- 13 kg.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Lucy wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een bijdrage van 365 € gevraagd.

Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Klein 5-9 kg
  • Hondenras: Kruising Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Niet ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven