Ter adoptie: Lenco

Lenco dwaalde hele lang tijd rond in de campo en de bewoners zouden hem iets aandoen als de vrijwilligers hem niet meenamen naar het asiel.
Lenco in een notendop: dankbaar – actief – lief – sociaal – vrolijk – onderdanig
Lenco is nobel en soms wat verlegen, maar als hij ervan overtuigd is dat je het goed meent met hem dan word je overstelpt met kusjes. Lenco is trouw, intelligent en een snelle leerling. Lenco is geen hond die je een ganse dag in de sofa kan laten liggen en denken dat het goed genoeg is. Een leuk hondenvriendje zou hem zeker goed doen om samen te stoeien. We zoeken baasje die de tijd hebben en er plezier aan beleven dagelijkse een fikse wandeling te doen en dat bedoelen we niet rond de kerk.
We hebben een vermoeden dat Lenco ooit in een huis heeft gewoond. Hij kent enkele basiscommando’s en loopt netjes aan de lijn.

We zoeken baasjes waar hij geborgenheid en liefde mag ervaren. Hij heeft een tuin nodig, eentje die goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan. Een (t)huisje waar hij hem dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op.
Lenco is gecastreerd , ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Hij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Lenko wordt deze zomer 4 jaar. Hij weegt +/- 30 kg en heeft een schoft van 68 cm. Er wordt een bloedanalyse uitgevoerd op Zuiderse ziektes voor afreis.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake – De adoptiebijdrage bedraagt 365 €.

0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Mannelijk
  • Leeftijd:Jonge hond
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Groot 21-50kg
  • Hondenras:Kruising
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Onbekend met kinderen ( -10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven