Gereserveerd: Conga

Als de goedheid zelve vertaald kon worden in een hond dan zou dat gelden voor Conga.
Conga verblijft inmiddels méér dan 2,5 jaar (!!) in het asiel. Onze missie voor 2023 is het vinden van een thuisje voor deze lieve senior dame.
Conga behoorde een man toe die niet naar haar omzag, elke 6 maanden had Conga een nestje en we willen ons even niet voorstellen wat ze met de pups deden. Conga werd ook gewoon aan haar lot overgelaten. Op een dag werden we door een vrijwilliger op de hoogte gebracht dat de volgende 5 pups weer geworpen waren en toen hebben we de man kunnen overhalen om Conga af te staan, en zo geschiedde.
De pups werden geplaatst en nu is Conga aan de beurt om haar oude dag nog te mogen slijten in een liefdevolle omgeving en eindelijk voor het eerst in haar leven in een huis te mogen leven.
Conga in een notendop: stabiel – lief – rustig – geniet van knuffels – zot van wandelen – sociaal met alles en iedereen, mensen, kinderen, honden en katten
Video: youtu.be/DZez7DbrD3g
Een kant en klare hond die je direct overal mee naartoe kan nemen. Je weet meestal niet dat ze erbij is ondanks haar formaat.
Conga heeft recht op geborgenheid en liefde. Een (t)huisje waar ze haar dus dagelijks beweging kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op. Zij heeft een tuin nodig die goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.
Conga is gesteriliseerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Zij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Conga is een Spaanse rescue, geboren in februari 2014. Conga is reisklaar. Voor haar afreis wordt zij opnieuw getest op Zuiderse aandoeningen.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
Bellen of appen kan op 0467 043 034 voor meer info.

De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Conga wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een bijdrage van 365 € gevraagd.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

 

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Volwassen
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Groot 21-50kg
  • Hondenras: Kruising Mastin Espanol
  • Status:Gereserveerd

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven