Ter adoptie : Bruno

Mijn naam is Bruno en je denkt misschien dat ik de zoveelste podenco ben, maar dat ben ik niet.
Ik kan niet over mijn verleden praten omdat ik besloot het te vergeten, maar op een ochtend stond ik voor de deur van Montse, omdat me was verteld dat zij mijn leven zou veranderen. Ze redde me van de straat, voedde me en herstelde mijn vertrouwen in de mens. Toen ik er klaar voor was, vroeg ze aan een asiel om haar te helpen een familie voor me te vinden die me alleen maar goede herinneringen zal geven. Ik mag zo lang bij haar blijven tot de gouden mand wordt gevonden.
En daar gaan we nu naar op zoek!
Bruno in een notendop: sociaal – lief – guitig – goed met andere honden – goed met nieuwe mensen en kinderen – loopt netjes aan de lijn – auto is helemaal ok
Door een slag van een wagen is de lens van zijn rechteroogje beschadigd. Op dit moment trachten we verbetering aan te brengen met druppels maar de kans is heel reëel dat we het oogje niet kunnen redden en dat voor de adoptie het oogje verwijderd zal moeten worden.
Video: youtu.be/3id6QTU568U

Een (t)huisje waar ze hem dus dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op.

Hij heeft een tuin nodig die goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.

Bruno is gecastreerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Hij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Bruno is een Spaanse rescue, geboren in februari 2019. Bruno testte negatief op de Zuiderse parasieten.

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake.
0467 043 034 voor meer info.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een telefonisch interview, een huisbezoek en opvolging na de adoptie. Bill wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een bijdrage van 365 € gevraagd.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

 

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Mannelijk
  • Leeftijd:Volwassen
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Klein 5-9 kg
  • Hondenras:Podenco
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven