Gereserveerd: Bea

Bea werd samen met haar 3 pups, Leon, Lucas en Lili gevonden in de campo. We hebben het vermoeden dat ze van bij mensen komen want de pups zijn niet bang, de mama is schuchter maar echt bang kan je haar niet noemen.

Bea beschrijven in een notendop geeft het volgende: timide – sociaal met andere honden –rustig – ingetogen – oneindig lief
We zouden haar niet bij te kleine kindjes zetten omdat ze nog kan schrikken van harde en overwachte geluiden. Test op katten kan op aanvraag.
Haar verzorgers omschrijven haar als volgt:
‘Bea is enorm zacht v geaardheid, lief en ingetogen, verlegen als ze iemand niet kent. Heel aanhankelijk eens ze je kent. Ze wandelt heel graag, maar kent verder niet veel en moet nog veel leren. In huis is ze ongelooflijk rustig, ze zoekt haar eigen plekje in de zetel, op bed, ergens waar ze wat hoger ligt en je weet verder niet dat ze in huis is. Rustige mensen als adoptanten, geen drukke kleine kids, en liefst iets groter al. Een wandeling elke dag, een hondenmaatje mag zeker, ze speelt wel als ze op haar gemak is.
.
We zoeken baasjes waar zij geborgenheid en liefde mag ervaren. Wanneer ze een tuin ter beschikking hebben dan dient deze goed omheind te zijn, geen gaten of spleten, een poort niet te hoog onderaan.

Een (t)huisje waar ze haar dagelijks beweging kunnen geven en waar zij héél zelden meerdere uren alleen dienen te zitten, daar hopen we op.
Bea is gesteriliseerd, heeft een chip, Europees paspoort, zij werd behandeld tegen teken en vlooien en ontwormd. Bea is een Spaanse rescue, podenco, geboren in maart 2020. Ze weegt +/- 13kg en heeft een schoft van 50 cm.

Ze kan reizen in november.

Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd. Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake
Info: 0467 043 034
De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie. Er wordt een adoptiebijdrage gevraagd en Leon wordt onder een adoptiecontract geplaatst.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

 • Geslacht:Vrouwelijk
 • Leeftijd:Jonge hond
 • Kan in de auto:Kan in de auto
 • Gewicht: Medium 10-20 kg
 • Hondenras:Podenco
 • Status:Gereserveerd
 • Verblijfplaats:Nog in buitenland

Omgang met andere dieren

 • Omgang met honden:Sociaal met honden
 • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

 • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
 • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven