Ter adoptie: Angel

Angel werd gevonden in de omgeving van Malaga. Hij lag doodstil in het midden van de weg. Hij had een grote bult op zijn hoofd en een gebroken poot. We dachten even dat hij overleden was maar zijn drang om te leven was heel groot. Angel werd onmiddellijk geopereerd aan zijn voorpoot die alleen gered kon worden door er een plaat in te steken. Daardoor heeft Angel een apart loopje maar dat belet hem niet om een normaal leven te leiden.
Eén van onze vrijwilligers omschrijft Angel als volgt:
“Angel is super rustig, houdt niet van drukte, een hele ingetogen hond die gemakkelijk overal mee naartoe kan gaan en bv mee een terrasje gaat doen. Bij alles is hij rustig nieuwsgierig, hij bekijkt het, hij laat zich graag aanraken en aaien en kan dan op zijn gemak gaan liggen. Geen stress, geen geblaf. Hij is lief zonder opdringerig te zijn. Op tafel is niets veilig voor hem, ondanks zijn stijve poot kan hij overal aan en is hij razendsnel als hij ergens een hapje kan meepikken. S’ avonds ligt hij liefst warm ingeduffeld maw de rust zelve”
Angel is sociaal met nieuwe mensen, met kinderen en met honden. Met katten werd hij niet getest maar dat kan op aanvraag.
We zoeken baasjes waar hij geborgenheid en liefde mag ervaren. Hij heeft een tuin nodig, eentje die goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.

Een (t)huisje waar ze hem dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op.
Video:
Angel is gecastreerd, ontwormd en behandeld tegen teken en vlooien. Hij is gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort. Hij is geboren in januari 2021. Hij is een kruising Duitse Braque.
Video:
youtu.be/NTGM6xNsWEA
youtu.be/w5KJEukOgPI

Bij interesse kan U de volgende intake invullen: www.hope4pets.be/intake
0467 043 034 voor meer info.
De adoptie wordt vooraf gegaan door een uitgebreide vragenlijst, een telefonisch interview, een huisbezoek én opvolging na de adoptie.
Hope4Pets is een kleine organisatie gebaseerd op de werking met uitsluitend vrijwilligers.

Help GRATIS Hope4Pets.be (Spaanse Rescues) door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

  • Geslacht:Vrouwelijk
  • Leeftijd:Volwassen
  • Kan in de auto:Kan in de auto
  • Gewicht: Groot 21-50kg
  • Hondenras:Kruising Duitse Braque
  • Status:Beschikbaar voor adoptie

Omgang met andere dieren

  • Omgang met honden:Sociaal met honden
  • Omgang met katten:Omgang met katten onbekend

Omgang met kinderen

  • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
  • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven