Milo 29-10-2023

Milo evolueert goed. De vrijwilligster van het asiel, waar hij inwoont, gaat alle dagen met hem aan de slag. Enerzijds met hersenstimulatie spelletjes en anderzijds met spierversterkende oefeningen. Zulke mensen zijn we echt dankbaar in het werk dat zij doen!

Hij loopt nu ook met een soort brace die de houding van zijn achterpoot verbetert. Hij loopt er opvallend beter mee, dus een stap in de goede richting.

De fysiotherapeut is deze week opnieuw langs geweest, en zij denkt dat de bespiering toch aan het verbeteren is. De spieren zijn nu minder hard en meer ontspannen. Tijdens deze sessie was Milo een beetje minder gemotiveerd en daarom heeft ze vooral massage en acupunctuur gedaan. Omdat hij zo rustig was, ging dat deze keer al een heel stukje beter.

Er wordt dus hard met Milo gewerkt en we houden jullie op de hoogte van zijn vorderingen.

Help ons helpen

De verzorging, de fysiosessies en de honden neuroloog zullen nog wel een hele tijd nodig zijn. Maar er is evolutie en dat is super. Financiële steun is dus nog altijd heel welkom. Doneren kan altijd via de hoofdpagina van Milo. Wij en al zeker de mensen ter plaatse, zijn u hier zeer dankbaar voor.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights