Milo 29-02-2024

Milo wordt volgend week maandag 1 jaar! Hoog tijd om nog eens een leuke update voor hem te maken! En het is een update met goed nieuws...

In onderstaande foto's en filmpjes zie je Milo aan het werk. Hij oefent goed en de honden fysiotherapeut gaat wekelijks met hem aan de slag. De vrijwilligster waar hij inwoont oefent er bijna elke dag mee. Hij komt ondertussen ook bij: zijn teller staat op 24,4kg. Deels is dat ook omdat hij bespiering begint op te bouwen en dat is heel goed nieuws.

Hij evolueert heel goed, zo goed zelfs dat we stilaan kunnen denken om hem ter adoptie te gaan zetten. Want dat is wat hij verdient: een goede thuis waar ze verder met hem aan de slag gaan en waar hij veel liefde krijgt. Nog even wat aansterken en dan gaan we op zoek.

Zijn epilepsie aanvallen zijn onder controle met de juiste hoeveelheid medicatie. De laatste aanval dateert van 31 januari.

 

Help ons helpen

Nu Milo bijna jarig is, kunnen jullie hem een mooi verjaardagscadeau geven met een mooie donatie voor de verzorging, de fysiosessies en de honden neuroloog. Helpen jullie mee om hem in de laatste rechte lijn te brengen voor zijn adoptie?

Doneren kan heel eenvoudig via onderstaande knop.

Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights