Milo 27-12-2023

Milo evolueert goed. De vrijwilliger waar hij nu verblijft vertelt:

"Met Milo gaat het goed. Hij is flink gegroeid. Toe jullie hem zagen was hij iets van 13 kilo. Nu 20. Nog steeds dunnetjes hoor. Vooral van achteren omdat z’n spieren natuurlijk niet optimaal zijn. Hij heeft al een maand geen aanval meer gehad. Hij krijgt nu wel iets meer Fenobarbital omdat hij nu natuurlijk zwaarder is. Verder nog steeds wekelijks physiotherapy wat heel goed gaat. En ik doe bijna iedere dag oefeningen met hem buiten met de hindernissen en op het trapje dat je in de video kunt zien.
Hij ontwikkelt zich verder als een normale pup. Speels ondeugend maar vooral heel lief."

Wat zijn we blij met mensen die zich zo inzetten voor Milo! Want ook al volgt hij broodnodige fysio sessies, het meeste werk dient thuis te gebeuren. En dat loont! Vergelijk het filmpje van de trap uit de vorige update maar eens met onderstaand filmpje. Ook doet de vrijwilliger oefeningen met hem, zodat hij de achterhand bewust moet activeren. Ook positief is dat zijn epileptische aanvallen verminderd zijn, laat ons hopen dat dit zo blijft.

Milo is op de goede weg en is in goede handen, hopelijk wordt 2024 een mooi jaar voor hem.

Help ons helpen

Doneren voor de verzorging, de fysiosessies en de honden neuroloog kan altijd via de onderstaande knop. We zijn u hier zeer dankbaar voor.

Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights