Milo 10-11-2023

Milo had opnieuw een afspraak bij de neuroloog. Die vond dat Milo al ontzettend vooruit gegaan is. Hij gaf aan dat hij eerst niet veel hoop had toen hij Milo voor het eerst zag. Dat was wel kort na het Parvo virus en toen was Milo natuurlijk nog veel zwakker.

De neuroloog ziet positieve signalen omdat Milo de achterpoot stilaan begint te gebruiken om te staan en te stappen. Kijk vooral naar het filmpje. Hij gaat zowaar een trapje naarboven, waarbij zijn poot de juiste beweging tracht te maken. Dat wil zeggen dat de hersenen nog steeds signalen kunnen geven naar zijn achterhand, wat heel belangrijk is voor verder herstel.

Ook zijn bloed is opnieuw getest. Buiten een wat lagere ijzerwaarde zijn de andere waarden allemaal in orde. Zo kan Milo verder aansterken en kunnen zijn spieren terug aansterken.

Het gaat natuurlijk niet altijd even goed en er is nog super veel werk aan de winkel. Maar er is vooruitgang, en dat is wat telt. De neuroloog denkt dat Milo zeker een kwaliteitsvol leven kan leiden en daar vechten we voor.

Help ons helpen

Ook al gaat het al redelijk goed met Milo, doneren voor de verzorging, de fysiosessies en de honden neuroloog blijft nog steeds nodig. Doneren kan via onderstaande knop. We zijn u hier zeer dankbaar voor.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights