Kay 8-12-2023

Kay kan heel voorzichtig zijn eerste stappen beginnen zetten. Hiervoor hebben ze voor hem een karretje in elkaar geknutseld, want hij mag natuurlijk nog niet op zijn voorpoten steunen. Dit is voor Kay een hele stap vooruit, letterlijk en figuurlijk.

Hij fleurt nu toch een beetje op, na maanden enkel maar plat te mogen liggen. Dit is dan ook het begin van de echte en lange revalidatie, want zijn spieren moeten natuurlijk terug aansterken. Eerst zal er enkel op de achterhand gewerkt worden, omdat de breuken in zijn voorpoten nog niet voldoende hersteld zijn. Maar we geloven rotsvast dat hij hier door zal geraken. Kay is immers positief ingesteld en wil aan de slag. We houden jullie op de hoogte!

update 18/12

We ontvingen een leuk filmpje van Kay die volop aan het oefenen is met zijn karretje. Zie hieronder. Zijn voorpoten raken bewust nog niet de grond, want die breuken moeten eerst genezen. Maar met zijn achterhand kan hij nu zijn eerste passen zetten. Nu de vitesse vooruit nog vinden 🙂

Help ons helpen

Doneren voor de verzorging en de revalidatie van Kay kan nog altijd via onderstaande knop. We zijn u hier zeer dankbaar voor.

youtube-video-thumbnail
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights