Kay 4-11-2023

Kay zijn 4de(!) operatie is achter de rug. Kay moest opnieuw onder het mes omdat de plaatjes in zijn beide voorpoten door zijn lichaam werden afgestoten. De enige manier om hem nu nog te helpen is door middel van externe fixaties, en dat aan beide poten.

Er werd beslist om de operatie poot per poot te doen, om het voor Kay een heel klein beetje draaglijker te maken. Kay is afgelopen dinsdag en donderdag geopereerd en de ingreep is op het eerste zicht goed verlopen. Wat nu volgt is een stevige revalidatie van zeker 6-7 maanden. In eerste instantie moet er op toegezien worden dat de fixatie stabiel blijft en zal Kay zich toch wat rustig moeten houden. Het worden dus spannende dagen en weken, maar we hopen echt het allerbeste voor Kay!

Help ons helpen

We kunnen wel stellen dat dit één van de meest complexe medische ingrepen is die we tot hiertoe kenden binnen onze organisatie. Maar toch hebben we het gevoel dat we moeten doorzetten, en Kay de kans te geven die hij verdient. Financieel heeft dit een grote impact, maar u kan ons steunen via de hoofdpagina van Kay. We zijn jullie super dankbaar voor zowel grote als kleine donaties!

Na de operatie aan de eerste poot
Na de operatie aan de tweede poot
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights