Kay 22-11-2023

Kay herstelt ondertussen heel langzaam van zijn zware operatie aan beide voorpoten. Hij heeft nu externe fixaties en om te herstellen mag hij niet op de voorpoten steunen. En dat voor drie(!) volle maanden, niet eenvoudig voor zo'n jonge hond! Kay verveelt zich natuurlijk wel, maar hij doet het uiteindelijk heel flink en we denken echt dat hij hier goed doorkomt.

Kay wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden. Overdag is er toezicht in de dierenkliniek waar hij nog steeds verblijft, en 's nachts neemt de dierenarts hem mee naar huis en slaapt hij mee op de kamer in een soort van draagzak. Naar eigen zeggen slaapt de dierenarts nu wel wat minder goed en hoort elke vlieg voorbij komen 🙂 Wat een toewijding! Daar kunnen we alleen maar bewondering en respect voor hebben!

Help ons helpen

Dankzij jullie donaties kunnen we nu opnieuw 400 euro overmaken om de hoge kosten mee te helpen dragen. Maar de facturen zijn echter nog niet volledig gedekt, en daarom is financiële steun nog steeds meer dan welkom. Je helpt ons, maar vooral Kay, er enorm mee. Doneren kan heel eenvoudig via onderstaande knop.

Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights