Help Milo

Wie is Milo?

Milo werd gevonden onder een auto in Torre de Benagalbon. Hij werd door mensen van het plaatselijke dodingsstation (Don Animal) opgepikt en had dus niet meer lang te leven. Gelukkig is hij door mensen van het asiel uit het dodingsstation gered maar in het asiel werd hij na enkele weken ziek. Hij bleek de hondenziekte te hebben en had ook het Parvovirus opgelopen. Hij is hiervoor 5 dagen opgenomen geweest in de dierenkliniek in Malaga. Hierna kreeg hij epileptische aanvallen maar vooral: hij kan nu maar heel moeilijk lopen op zijn achterste pootjes. In de bijgevoegde filmpjes kan je dat duidelijk zien. Milo heeft dus al veel meegemaakt maar ondanks zijn problemen is Milo een leuke speelse pup, die graag met andere honden en katten wil spelen. Hij is ook een vechtertje en we willen hem helpen om weer beter te kunnen lopen.

Wat heeft Milo nodig?

In de eerste plaats is het belangrijk dat Milo meer spierweefsel aanmaakt en zo een sterkere achterhand krijgt. Daarvoor zijn fysiotherapie sessies nodig die niet goedkoop zijn. Hij is ook bij een honden neuroloog in behandeling en krijgt ondertussen medicijnen voor zijn epilepsie. Die medicijnen zou hij 3 maanden moeten nemen en als hij het goed doet kunnen we dat afbouwen. Verder krijgt hij ook vitamines om extra aan te sterken.

Help ons helpen

We hopen dat we met onze inspanning de symptomen bij Milo onder controle kunnen krijgen en dat hij toch een kans kan krijgen om zijn gouden mandje te vinden. Milo zal waarschijnlijk nooit helemaal een perfect normale hond kunnen worden, maar dat neemt niet weg dat hij bij de juiste mensen een perfect gelukkig leven kan hebben. Om de kosten te dragen zouden wij het fijn vinden dat Milo een financieel duwtje in de rug krijgt. Dat kan via de donatieknop bovenaan deze pagina.

Bekijk de volgende filmpjes en foto's van Milo.

https://fb.watch/mVXcOoS7zc/

Updates

Milo 29-02-2024
Milo wordt volgend week maandag 1 jaar! Hoog tijd om ...
Lees verder
Milo 27-12-2023
Milo evolueert goed. De vrijwilliger waar hij nu verblijft vertelt: ...
Lees verder
Milo 10-11-2023
Milo had opnieuw een afspraak bij de neuroloog. Die vond ...
Lees verder
Milo 29-10-2023
Milo evolueert goed. De vrijwilligster van het asiel, waar hij ...
Lees verder
Milo 7-10-2023
Milo heeft zijn eerste fysiotherapie behandeling erop zitten. Vermits de ...
Lees verder
Milo 5-09-2023
Omdat Milo extra zorgen nodig heeft woont hij nu in ...
Lees verder
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights